dimarts, 29 d’abril del 2014

Teatre eSseLa torna amb 'La Crucifixió considerada com un accident de treball'

La crucifixió de Jesús pot ser considerada com un accident de treball? Després d’intenses investigacions i havent cursat innombrables postgraus i màsters en els millors centres especialitzats en estudis bíblics i religiosos de tot el món, els professors Prat i Martínez són els més qualificats per respondre aquesta pregunta. Ho faran en diverses conferències que han convocat pels propers dies 8,9,15 i 16 de maig al local d’experimentació que té teatre eSseLa a Torelló.

Des que van anunciar que suspenien la seva activitat teatral, Martínez i Prat han estat realitzant nombrosos treballs sobre el nou testament, han viatjat als punts més rellevants de la vida de Crist i han desenvolupat rigorosos treballs de camp. Sense menystenir la UAB, mai una línia d’investigació ha estat més científica. Mai la crucifixió ha estat il·luminada per una llum tan sorprenent. 

“La crucifixió considerada com un accident de treball” planteja la mort de Crist des d’unes perspectives absolutament diferents, noves, boges i, possiblement, irreverents. “La crucifixió considerada com un accident de treball” es pot considerar com un accident de treball.



Donat que l’aforament per a la selecta conferència de Prat i Martínez és limitat, és IMPRESCINDIBLE RESERVAR les localitats al correu: teatresl@teatresl.com 

L’entrada, d’entrada, és gratuïta, però com que el sosteniment del temple i les investigacions han estat molt costosos, demanarem l’aportació generosa de tots els feligresos assistents a l’acte, fent allò tant de moda en el món de l’espectacle del qual vam ser partícips durant tants anys: el de la taquilla inversa. Per tant, un cop acabi la conferència, el públic assistent podrà donar la quantitat econòmica que prefereixi segons l’interès que li hagin provocat les revelacions dels professors Martínez i Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada